Give Back Friday på EGER

Velkommen til Give Back / Black Friday på EGER, fredag 24. november kl. 08:00-19:00


Black Friday er et relativt nytt konsept i Norge, og det er kommet for å bli! Dette er dagen hvor det forventes store rabatter, -og det vil bli gode tilbud i butikkene på EGER.

Vi forventer mange besøkende denne dagen og vi ser en mulighet til å sette fokus på en viktig sak.

Derfor har vi valgt å kalle BLACK FRIDAY for GIVE BACK FRIDAY på Eger. Vi håper dette kan være med til å sette en fin ramme rundt Black Friday konseptet i Norge, og at GIVE BACK FRIDAY kan vokse seg større i årene som kommer.

Deler av omsetningen under GIVE BACK FRIDAY går i år til Frelsesarmeens julegryte, for å støtte deres gode arbeid med å hjelpe folk som trenger det i hovedstaden.

Samtidig oppfordrer vi våre kunder til å være med å vippse en valgfri sum denne dagen. Til sammen håper vi å få samlet inn et større beløp fra EGER og kundene våre, til Frelsesarmeens julegryte.

VIPPS 78109 til Frelsesarmeens julegryteVelkommen til Give Back Friday på EGER!PS: Trykk her for å følge Facebook eventet vårt for å få informasjon om Black Friday tilbudene. Dette vil bli publisert torsdag 23. nov. Alternativt meld deg inn i EGER Exclusive - sms EGER til 2199 . Da vil du motta tilbudene på mail.